Jiang Feng shifu

jiang feng shi fuNume: Jiang Feng
Naţionalitate: Han
Vârsta: 44 ani

Maestrul Jiang Feng s-a născut în cantonul Jixi, din provincia Anhui, China, în anul 1965. În anul 1988 a promovat şcoala de medicină tradiţională chinezească din provincia Anhui iar acum el este vicepreşedintele asociaţiei budiste din cantonul Jixi, doctor de medicină tradiţională şi director adjunct al institutului de cercetare în medicina tradiţională din Jixi. Angajat în experienţe clinice de peste 18 ani, Jiang Feng a studiat din timpul adolescenţei cu Maestrul Xuankong la unul din faimoasele temple Shaolin. După un antrenament riguros a obţinut succesul în tehnicile Qigong Yijinjing şi le utilizează pentru tratamentele bolilor pacienţilor care îl vizitează. A adus contribuţii importante la prevenirea bolilor şi dezvoltarea unei mai bune stări de sănătate a pacienţilor.

Maestrul Jiang Feng este specializat în diagnosticul şi tratamentul prin Qigong Yijinjing a diferitelor afecţiuni ale organelor (inimă, ficat, vezică biliară, plămâni, stomac, splină, rinichi, boli ginecologice) fiind capabil să elimine instantaneu diferite dureri localizate în diverse părţi ale corpului.

A fost invitat în mai multe ţări pentru a oferi tratamente, educaţie în Qigong. Notabilă este munca de mai mult de un an pentru familia regală din Thailanda şi mai recent pentru familia regală din Malaezia. De asemenea a tratat mulţi pacienţi din diverse ţări, printre care şi România.

Mai multe informații despre maestrul Jiang Feng puteți citi pe pagina sa oficială la http://apricotforesthospital.com/dr-jiang-feng/

[subpages]