Opțiuni cont

Accesul în anumite zone ale sitului este permis numai unui anumit tip de utilizatori. Daca ați ajuns aici încercând să accesați o astfel de zonă vă rugăm să verificați dacă:

  1. Aveți cont în acest site web
  2. Sunteți autentificat
  3. Contul dumneavoastră are permisiuni în zona pe care doriți să o accesați

Deocamdată diferențiem între: vizitatori, pacienți și studenți. Pacienții sunt persoane care au efectuat un tratament sau doar au fost diagnosticați fără probleme de sănătate de către maestrul Jiang Feng în China. Studenții sunt persoanele care au fost acceptate ca practicanți în școala Shaolin Yijinjing de către maestru. Studenții au acces și la informațiile oferite pacienților.

Precizăm că nu stocăm în acest site informații confidențiale despre nici un pacient sau student. Toate informațiile sunt de natură generală și orice detaliu cu caracter privat este oferit în cunoștință de cauză chiar de către persoana la care se referă (de exemplu în forumuri).

Vă încurajăm să vă creați un cont în acest site și să ne notificați dacă sunteți într-una din categoriile pacienți sau studenți. Ne puteți contacta oricând folosind pagina specială pentru Contact.

[s2Member-Login login_redirect=”%%previous%%” /]