Rezultat calculator costuri china

Stimate pasager Richard Vencu,

Ne face placere sa va oferim urmatorul pachet de servicii pentru deplasare si cazare in vederea vizitei la clinica Xinglin din China. Itinerarul dumneavoastra va fi urmatorul:

  1. Veti zbura mai multe segmente pana la aeroportul  Hangzhou unde veti ajunge in  3 aprilie 2015. Returul va incepe din aeroportul  Hangzhou in data de  10 aprilie 2015. Prin urmare veti petrece  7 nopti in China.
  2. De la aeroporturi si catre aeroporturi se va asigura transfer cu mijloace de transport inchiriate (Grup – minim 8 pax – pret per persoana). In cazul transferului in grup, daca nu se intruneste numarul minim de calatori pentru grup atunci se vor percepe  diferente de cost de catre ghidul local. Transferul privat este calculat per vehicul si va apare in calculul unui singur pasager.
  3. Prima noapte va fi petrecuta fie in orasul Huangshan la hotelul Huangshan International, fie direct in orasul Taiping la hotelul XuanYuan International. Decizia va fi luata dupa sosire functie de marimea si dorintele grupului cu care va deplasati.
  4. Urmatoarele trei nopti vor fi petrecute la hotelul XuanYuan International din Taiping, aflat la 10 minute de mers de clinica Xinglin. Acesta este cel mai bun hotel din zona (5 stele).
  5. Daca va mai raman zile pentru excursii locale (Muntele Galben sau imprejurimi) atunci puteti opta intre cele doua hoteluri mentionate pentru cazare.
  6. In ultima zi, functie de ora de plecare, daca doriti sa pastrati camera intre orele 14 si 18 va trebui sa mai platiti o jumatate de zi de cazare ghidului local. De asemenea in cazul unor evenimente (precum sarbatoarea ceaiului dintre 5-7 aprilie) este posibil ca hotelurile sa perceapa tarife suplimentare pentru cazare. Aceste diferente vor fi platite tot ghidului local.

Costurile totale cu biletul de avion, transferul si cazarea locale sunt urmatoarele:

  • Bilet de avion:  800 Euro
  • Viza:  240 RON
  • Transfer local si cazare:  585.83 USD

Valutele pot fi convertite in RON conform metodelor de calcul valabile in agentie in ziua platii (de exemplu curs BNR + 2%).

Desfasurator preturi:

DescriereValoare
Curs RMB/USD (Bank of China)6.2
Tarif agentie China16 USD
Pret bilete de avion800 Euro
Cost viza (O intrare in 3 luni, regim Normal (7 zile))240 RON
Tip transfer aeroportGrup – minim 8 pax – pret per persoana
Pret total transfer (include taxa agentiei si comision bancar de transfer)152.28 USD
Tip cazarePrincipal – platitor camera
Total cazare (include comision bancar de transfer)433.55 USD