Excursie China – Decembrie 2010

Următoarea călătorie în China a fost stabilită pentru perioada 1-3 decembrie 2010. Locația în care ne deplasăm nu este mai friguroasă decât în România, dar în hotelurile mai ieftine încălzirea reprezintă o problemă și recomandăm utilizarea de haine groase chiar și pentru somn.

  • Locație: Huangshan, AnHui, China
  • Perioada: 1-3 decembrie 2010
  • Activități: ședințe de verificare pentru practicanți și de terapie pentru pacienți
  • Cost: prețul biletelor de avion la clasa economică pînă la Beijing sunt pe la 500-600 Euro. Se poate zbura și la Shanghai sau Guangzhou de unde există zboruri către aeroportul Huangshan (TXN). O altă variantă este de a merge la Hangzhou de unde se poate lua autoca rul rapid dintre orașe cu destinația TUNXI (nu Huangshan, ca vă duce la munte nu în oraș). Călătoria cu busul durează 3 ore în condiții OK și costă sub 100RMB.
  • Costuri informative hotel: 400 RMB pe zi camera hotel de 5 stele, 2 locuri, inte net și mic dejun incluse. Buget mâncare aproxima tiv 100 RMB pe zi. Costuri transport cu busul aproxima tiv 400 RMB de persoană.
  • Turism: Recomandăm câteva zile pentru turism deși muntele poate fi închis în decembrie dacă cumva ninge, lucru destul de neobișnuit acolo. Alte atracții: fabrica de mătase, strada veche, satul Hongcun (unde s-a filmat parțial Crounching Tiger, Hidden Dragon), temple, etc.
  • Întâlnirile au loc cu o zi înaintea activităților la hotelul Huangshan International în orașul Huangshan. Pentru rezervări și înscrieri folosiți pagina Contact

Notă: călătoriile se fac pe cont propriu dar ne putem coordona pentru a ne întâlni în aeroport fie la Beijing fie direct la Huangshan. Pentru cei care nu sunt informați suficient de bine trebuie spus că China este o țară relativ sigură mai ales pentru străini, aș putea spune că mai sigură decât România. Iar prin unele părți este (mult) mai dezvoltată și mai capitalistă decât vedem pe la noi.


Comments

3 răspunsuri la „Excursie China – Decembrie 2010”

  1. E super la Huangshan (Muntele Galben), am facut si eu calatoria asta de una singura, deci pot spune cu mana pe inima ca este o tara mai sigura decat Romania. Am fost pe ruta Shanghai pana in Huangshan cu trenul, dupa care am luat un taxi pana la Tunxi, si de acolo iar cu taxiul pana la jumatatea drumului catre varf. Locul se denumeste Valea de Smarald, si acolo a fost filmata o parte din acest film mentionat mai sus, intr-un iaz cu apa azurie-turcoaz. Peisajele sunt mirifice, iar energia pe care am simtit-o acolo, daca ma gandesc acum retrospectiv, era unica in acel loc. Preturile pot fi si mult mai mici pentru cazare si mancare, cu conditia sa cunoasteti un pic de chineza de baza ca sa puteti comunica.

    As merge mereu acolo, China ma fascineaza total!!!

  2. Ești binevenita si in grup cu noi daca iti face placere sa revezi locurile.

  3. O parte calatorim cu KLM la Hangzhou, plecare pe 29.11, intoarcere pe 7.12. Avantajul este ca pretul total (pana la Huangshan) este de 650 Euro.

    Alta parte din grup merge cu Aeroflot la Shanghai apoi cu zbor intern la Huangshan, pret total 620 Euro dar intre datele 29.11 si 5.12 adica nu mai ramane deloc timp de vizitat.

    Prin urmare daca nu doriti sa calatoriti singuri va puteti alipi la unul din grupurile amintite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *