Muzică pentru corp, suflet și spirit

Muzica și cântecele pot fi instrumente foarte puternice atunci când condițiile sunt corecte. Nu vorbim numai de condițiile materiale și tehnice ci și de cele psihice și spirituale în care se află inima, sufletul și spiritul. Astfel de condiții sunt cele care îmbunătățesc atmosfera cu curenți luminoși și cu entități atrase de armonie. Înțelegerea intelectuală nu este aproape deloc importantă în muzică. Cântecele păsărilor, sunetul cascadelor, a vântului fremîtând între copaci, a valurilor și chiar liniștea nu pătrund în intelectul nostru. Ceea ce contează sunt senzațiile trezite de sunete, de vibrații, de armonie.

Este foarte indicat să se asculte și să se cânte muzica în limba originală, pentru că chiar dacă nu înțelegem totul există un mesaj menit să fie simțit și nu înțeles. În acest mod mesajul vibrează în interiorul nostru.

Astfel de rezonanțe sunt inerente în noi. Cunoașterea a ceea ce posezi în interiorul tău te va face Lordul Universului și îți dă cele mai extraordinare simțăminte de satisfacție și demnitate posibile. Universul este astfel construit că imediat ce devenim iluminați și conștienți devenim capabili să privim în interiorul nostru și să descoperim comorile adânc îngropate acolo.

Mama Pământ este o școală și fiecare lucru de aici este o lecție. Destinul va continua să ne macine până când vom putea asimila acest lucru. Lumile invizibile trimit aici maeștri spirituali pentru a ne ajuta să evoluăm.

Aici învățăm să fim toleranți și să îi iubim pe ceilalți. Învățăm să fim răbdători și generoși, să ne expandăm conștiința și să punem iubirea în centrul existenței noastre.

Ar trebui să fim recunoscători cerului pentru că ne trimite maeștri care să ne învețe cea mai bună cale de a ne împlini scopul călătoriei. Muzica și cântecele sunt modalități minunate și foarte eficiente subliniate de toți marii maeștri ai umanității.

Astăzi muzica și cântecele au fost înlocuite cu scandaluri, droguri, pastile, țipete și strigăte, cuvinte care rănesc sau care înveninează. Cu alte cuvinte trăim într-o peșteră adâncă și întunecată și dorința ca soarele să vină și să ne lumineze nu ne este îndeplinită. Suntem agățați de corpurile fizice, de instincte și de senzațiile grosiere oferite de satisfacerea lor. Ele sunt reglate pentru a ne trimite direct în iad și tot ceea ce ne place este o muzică stridentă și revoltătoare care ne menține în anxietate, bolnavi și nefericiți. De ce ar trebui să ne ascultăm zgomotul gălăgiei acestor cântăreți, a cererilor lor dubioase, a revoltei lor și a amenințărilor lor în numele rockului, pop-ului, heavy metal, hip hop, reggae și așa mai departe?

Adevărata muzică este bazată pe știința care se ocupă de adevărata structură a Universului și de diferitele stări de existență a materiei, dincolo de ținuturile pământului, ale apelor, aerului și focului, în regiunile din ce în ce mai subtile în care sălășluiesc toate felurile de ființe luminoase aducătoare de sănătate, fericire și împliniri. Este sarcina noastră acum să învățăm să atingem acele regiuni prin intermediul muzicii și a cântecelor care se adresează elementelor de bază ale inimii, sufletului și spiritului nostru.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *