Înscriere pentru călătorie la medicii Shaolin Yijinjing – China

SALT DIRECT LA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Pentru a participa la intalniri este esential sa va inscrieti, fie prin achizitia biletelor de avion de la Pretty Travel, fie prin completarea formularului de la finele acestei pagini. Daca sositi la intalnire fara sa va inscrieti nu veti fi tratat cu prioritate normala ci doar in masura timpului disponibil, ceea ce implica riscul sa nu puteti fi tratat!

Următoarele călătorii se vor organiza la BANGKOK, Thailanda si înscrierile sunt deschise pentru perioadele:

  • DESCHIS: 26-29 OCTOMBRIE 2019  – grupă 3.5 zile pentru pacienti
  • DESCHIS: 30-31 OCTOMBRIE 2019  – grupă 2 zile pentru practicanti
  • DESCHIS: 1-4 NOIEMBRIE 2019  – grupă 3.5 zile pentru pacienti

Intalnirile vor avea loc la hotelul LEBUA.

Mai multe informații despre clinică sunt disponibile aici: Shaolin_YiJinJing_Intro

Înscrierile pentru fiecare perioadă se vor INCHIDE cu aproximativ 4 săptămâni înainte sau daca se completeaza numarul de participanti, moment în care grupurile vor fi marcate cu INCHIS. Datele sunt ferm stabilite și cei care doresc își pot face deja planuri pentru concedii în perioadele respective. Dacă vor fi necesare grupele marcate cu TENTATIVĂ vor fi deschise la momentul oportun.

Din motive organizatorice este important ca toți participanții să sosească în prima zi și să plece în ultima zi a intervalului ales! Vă rugăm să nu rămâneți de la o grupă la alta fără invitație sau înscriere în acest sens, datorită numărului mare de participanți suntem nevoiți să insistăm în respectarea acestor reguli pentru a putea gestiona în mod corespunzător problemele fiecăruia! Aceasta nu înseamnă că nu puteți rămâne la hotel și să vizitați zona înainte sau după zilele dedicate scopurilor medicale…

Logistică

Pentru procurarea biletelor și servicii de obținere a vizei vă recomandăm agenția Pretty Travel din București.

Înscriere

Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul de mai jos. Acuratețea datelor ne vor permite să facem rezervări corecte pentru transportul intern și pentru hoteluri în perioada călătoriei. Deplasările până la punctele de preluare și după terminarea vizitei cad în sarcina participanților, organizatorii pot să aranjeze, funcție de solicitări, diverse mijloace de transport pentru diferite destinații.

[raw]

Doresc să călătoresc în Thailanda

Vă rugăm completați toate câmpurile obligatorii din formular. Daca ati facut rezervarea prin agentiile Pretty Travel sau Agenius Travel nu este necesara inregistrarea deoarece vom primi listele direct de la agentiile de turism

[/raw]