1. Informații călătorie

  • Locație: Huangshan, AnHui, China
  • Perioada: pentru studenții școlii între 1 și 5 septembrie 2010, pentru ceilalți între 3 și 5 septembrie 2010
  • Activități: 1-2 septembrie cursuri teoretice și practice de masaj facial / vezi teoria de la categoria Masajul facial
  • Activități: 3-5 septembrie ședințe de verificare și terapie
  • Avertizare: prețul biletelor de avion la clasa economică în perioada de vară depășește 1000 Euro datorită recuperărilor cauzate de erupția vulcanului islandez și a devalorizării Euro față de USD, prețul carburanților fiind legat de moneda USD. Se poate zbura la Beijing, Shanghai sau Guangzhou de unde există zboruri către aeroportul Huangshan (TXN). O altă variantă este de a merge la Hangzhou de unde se poate lua autocarul rapid dintre orașe cu destinația TUNXI (nu Huangshan, ca vă duce la munte nu în oraș). Călătoria cu busul durează 3 ore în condiții OK și costă sub 100RMB.
  • Costuri informative hotel: 400 RMB pe zi camera hotel de 5 stele, 2 locuri, internet și mic dejun incluse. Buget mâncare aproximativ 100 RMB pe zi. Costuri transport cu busul aproximativ 400 RMB de persoană.
  • Turism: Recomandăm câteva zile pentru turism având în vedere prețul avionului. Opțional se pot face după data de 5 excursii cu ghid care vorbește limba engleză în zona Huangshan, funcție de data de întoarcere a zborului internațional. Recomandăm orașul Huangshan pentru turism în locul orașelor mari atât datorită bogățiilor naturii în regiune cât și a prețului mult mai mic. Atracții: fabrica de mătase, strada veche, vârful Huangshan, satul Hongcun (unde s-a filmat parțial Crounching Tiger, Hidden Dragon), temple, plantații de ceai, etc.
  • Întâlnirile au loc cu o zi înaintea activităților la hotelul Huangshan International în orașul Huangshan. Pentru rezervări și înscrieri folosiți pagina Contact

2. Articole noi

Până la finele lunii iulie vom publica toate lecțiile teoretice în limba română despre masajul facial.

3. Reţele sociale

Dispunem de o reţea socială încorporată în site, axată pe tematica sitului pe care vă invităm să o folosiţi. După autentificarea pe site verificaţi în meniu sau în coloana din dreapta jos pentru detalii despre Discuţii şi Membri. De asemenea am înfiinţat pagina yijinjing pe Facebook precum și feed-ul yijinjingro pe Twitter pentru o mai uşoară informare despre articolele noi.

4. Adresă adiţională

Dacă doriţi să transmiteţi verbal adresa sitului nostru puteţi acum utiliza adresa scurtă http://yjj.ro

5. Excursii

Cei cărora le plac călătoriile iniţiatice se pot înscrie pentru luna iunie a anului 2011 la Laozi Pilgrimage: Discover the Dao – o călătorie de două săptămâni în China pe urmele taoiştilor din antichitate şi până în zilele noastre. Cost informativ 3600 USD + cheltuielile cu viza şi zborul internaţional


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *