Tratamente la clinica Xinglin

Tratamentele la care avem acces la clinica Xinglin se bazează pe sistemul medical tradițional, sau clasic, chinezesc, care este un sistem medical multimilenar.

Problemele serioase de sănătate tind să aibă la bază blocaje pe meridianele energetice. Aceste blocaje nu se manifestă numai la nivel de energie ci și la nivel fizic, prin dificultatea sau chiar imposibilitatea sângelui de a circula corect prin zonele afectate de blocaje. Așa cum am mai precizat în diverse articole vorbim de circulația prin vasele capilare, vase care se găsesc nu numai la periferia corpului ci și în interiorul organelor vitale. Atunci când circulația este îngreunată organul afectat nu își poate îndeplini funcția, corpul intrând în stare de boală.

În această etapă este bine de precizat că fără eliminarea blocajului și fără restabilirea circulației sanguine corecte în zona afectată nici un fel de tratament medicamentos nu are cum să funcționeze, iar în cele mai multe cazuri nici măcar chirurgia nu poate îmbunătăți în vreun fel starea de sănătate. Prin urmare este esențial ca drumul spre vindecare să înceapă cu eliminarea blocajelor existente în corp.

Pe pagina noastră de Facebook am publicat un video – exemplu de sânge stagnant, plin de cheaguri și potențial de toxine rezultate din putrefacția celulelor moarte care nu mai pot fi eliminate din corp. De asemenea poate fi găsit un video cu mostră de sânge curat, pentru comparație, precum și procedura de extracție a sângelui din meridianul blocat.

Clinica Xinglin este, în acest sens, un loc unic în lume unde deblocarea meridianelor se poate face cu efort minim și cu rezultate spectaculoase (unicitatea vine cu un cost, dat mai ales de costul pipărat al unor componente din medicamentele fabricate în clinică).

Orice tratament efectuat la clinica Xinglin este compus din două etape:

  1. o etapă în forță, unde blocajele sunt eliminate pe durata a 2-4 zile, cât timp se stă la clinică. aici pacientul este mai mult pasiv și efortul este în principal efectuat de medici
  2. o etapă lentă, de 1-3 luni, care se efectuează acasă prin consumarea unor rețete de plante pe baza unor formule create pentru fiecare individ în parte, ținând cont de toate elementele stării sale de sănătate. această etapă este esențială pentru a fixa rezultatele obținute la clinică și a împiedica reapariția condițiilor care au condus inițial la blocajele meridianelor. de asemenea este etapa în care pacientul trebuie să facă efort personal de a fi consistent în consumul rețetelor de plante, mai ales că în cele mai multe cazuri ele nu sunt deloc delicioase

Tratamentele pot să coste foarte diferit de la un pacient la altul: cei cu probleme minore ar putea să plătească câteva mii de dolari americani, în timp ce cei cu probleme mai grave pot să ajungă la câteva zeci de mii de dolari americani. Prețurile sunt date în principal de costul ingredientelor iar acesta este dictat de o evoluție extrem de dinamică a pieții plantelor medicinale chinezești.

Acestea fiind spuse țin să precizez faptul că există probleme la care nici medicina chinezească, cu tot cu influxul de qi, nu are răspuns, cel puțin nu la clinica despre care discutăm. Astfel problemele de natură genetică nu pot fi reparate. Cele care tind să se manifeste după o anumită vârstă, când organismul scade ca vigoare (lupus, scleroză în plăci) pot fi ținute în șah și calitatea vieții pacientului poate fi îmbunătățită atacând tocmai lipsa vigorii, printr-o așa numită „întinerire”. Modificările structurale sunt, de asemenea, foarte greu de combătut. Atât cele care sunt rezultatul accidentelor sau a intervențiilor chirurgicale cât și deteriorările ireversibile produse de bolile interne precum cancerul – de exemplu o tumoră – sunt aproape imposibil de eliminat exclusiv prin medicina chinezească. În unele cazuri trebuie combinate medicina occidentală, în special chirurgia, cu tratamentele chinezești care să ofere un fond sănătos pentru recuperare. De aceea este important ca pacienții să se intereseze și să adreseze oricâte întrebări sunt necesare pentru a-și seta așteptările în mod corect.

Trebuie menționat că orice ingredient menită să sporească puterea interioară, energia, potența s-a scumpit extrem de mult pe fondul apariției unei numeroase clase de milionari chinezi. Acest fenomen economic este deja vizibil și în occident, drept dovadă vă invităm să vizionați filmul Red Obsession lansat în 2013, film care descrie evoluția pieții vinurilor Bordeaux care au devenit o marcă a prestigiului social în China ultimilor ani!

Astfel s-a ajuns la situații hilare, în care plantele necesare pentru a vindeca inima sunt mult mai ieftine decât cele pentru vindecarea impotenței deși calea cea mai bună pentru recuperare este rezolvarea problemelor organelor vitale, care atrage după sine îmbunătățirea celorlalte funcții ale organismului.

O notă importantă: verificarea sănătății și tratamentele efectuate din timp sunt mult, mult mai accesibile decât cele care sunt necesare celor care ajung în ultimul moment și care, de obicei, încearcă și această variantă atunci când acasă nu li se mai oferă nici o șansă… Medicina chinezească este cu adevărat eficientă în prevenție și poate împinge pacientul nu numai către o stare de sănătate „normală” ci îl poate duce și către stări amplificate de sănătate în care ființa umană își poate realiza potențiale cu adevărat nebănuite.