Viața de zi cu zi și practica – seara

Serile și diminețile sunt conectate între ele și este important să mergem la culcare pregătiți corespunzător. În timpul nopții vom călători în prezența unor ființe foarte elevate din alte dimensiuni, de aceea este nevoie să ne pregătim și curățim pentru acest voiaj.

Trebuie să ne spălăm înainte de a urca în pat. Putem face un duș pentru a înlătura toate energiile murdare care se atașează de corp. Dacă nu le spălăm ele pot să rămână atârnate și să ne demagnetizeze. O baie fierbinte la picioare este benefică pentru plexul solar.

Beți o cană de apă fierbinte pentru a vă purifica interiorul.

Pregătirea dinaintea somnului

Înainte de a merge în pat sincronizați-vă cu lumile invizibile, lăsați deoparte toate grijile, tristețile și necazurile din timpul zilei. Apoi chemați în minte toate greșelile și întreaga vină acumulată peste zi pentru ca cel puțin să vă autoîmpăcați și să vă recăpătați echilibrul. Aceste ultime minute ale zilei vă vor curăța și împăca atât de complet încât a doua zi vă veți trezi plini de intenții bune și planuri benefice pentru întreaga zi.

Numeroșii lucrători invizibili din corpul uman se folosesc de gândurile sale când el este la granița dintre veghe și somn. Fiți deci atenți să nu adormiți împovărați de gânduri negative pentru că ele pot distruge binele pe care l-ați acumulat în timpul zilei. Gândurile curate și bune vor amplifica, în schimb, tot ce ați acumulat bun în timpul zilei. Procedați corect și veți rămâne uimiți de starea de împăcare și iluminare în care vă veți trezi.

A dormi înseamnă abandonul corpului fizic și călătoria prin alte lumi. Cineva care nu știe cum să doarmă nu va ști nici să moară atunci când timpul va sosi. În fapt nu există aproape nici o diferență între a dormi și a muri.

Discipolii adevărați își vor abandona corpurile în timp ce dorm și vor continua să învețe de la maeștrii lor participând la ceremonii sacre sau la seminarii. Somnul este sacru pentru cineva care se pregătește să călătorească în alte lumi cu intenția de a învăța realitatea de acolo deoarece în acel loc se primesc adevăratele inițieri. Lecțiile cu maestrul au loc noaptea de obicei între orele 22 și 05. De aceea recomandăm practicanților să se odihnească sau să doarmă între aceste ore. Iar înainte de a adormi trebuie să vă pregătiți ca pentru un pelerinaj sacru. Cereți maestrului sau îngerilor să vegheze asupra voastră și să vă îndrume către școala divină unde veți studia iubirea și înțelepciunea. În acest fel veți avea întotdeauna un gardian care să vegheze asupra corpurilor voastre în timpul nopții, asigurându-vă că spiritele rele nu vor putea să intre în posesia lui.

Poziția în timpul somnului

Poziția și direcția în care dormiți sunt de asemenea foarte importante. Este de preferat să țineți capul orientat spre nord sau est. Persoanele care suferă de hipertensiune, probleme sanguine, nu ar trebui să aleagă direcția nord deoarece magnetismul terestru le poate afecta circulația.

Nu dormiți pe burtă sau pe spate deoarece se crează hiperventilație și presiune excesivă pe coloană și pe sistemul nervos.

Cea mai bună poziție de dormit este pe partea stângă pentru a permite energiilor Yang să circule pe partea dreaptă, cu beneficii pentru creștere. Unele școli sugerează somnul pe partea dreaptă, din cauza inimii, dar în realitate inima se află în centru cu o ușoară înclinare spre stânga și nu este afectată de această poziție. Somnul pe partea stângă reduce, de asemenea, presiunea din ficat, permițând acestuia să elimine toxinele mai eficient.

Respirația se face numai pe nas, pentru a evita hiperventilația cauzată de respirația pe gură. Veți evita și sforăitul, apneea în somn, astmul care vă afectează somnul și vă demagnetizează fluidele energetice din corp.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *