Rețetă potență

Rețetă pentru creșterea potenței

Acesta este articolul nr. 9 din totalul de 10 articole ale seriei Rețete

Mai jos redăm o rețetă chinezească naturistă, care se prepară la fel cu celelalte rețete prezentate în seria noastră specializată, și care are ca efect creșterea potenței bărbaților aflați în dificultate datorită vârstei sau a lipsei de energie a rinichilor.

Trebuie de menționat din capul locului că această rețetă nu reprezintă o înlocuire a pastilei de viagra și nici nu este un îndemn la o viață sexuală necontrolată. Tratamentul se face timp de 15 zile iar efectele apar după o anumită perioadă. Tratamentul are drept scop direct întărirea energiei organelor și a stării generale de bine a organismului, ceea ce se reflectă în mod direct în creșterea potenței. Efectuarea acestui tratament nu ne scutește de respectarea normelor de viață corectă, cu ore de culcare mai mici de 23:00 și în general de respectarea normelor de viață prezentate în cele 100 de reguli de sănătate.

[hidepost]

Prețul rețetei în farmaciile din China variază între 400 și 1000 de Euro (depinde din ce localitate cumpărați, cu cât mai aproape de sursă, adică de munții de unde se culeg plantele, cu atât mai ieftin). PS. Față de anul publicării acestui articol, în 2014 prețurile au crescut de câteva ori din cauza numărului mare de chinezi bogați care cumpără masiv unele dintre ingredientele din această rețetă…

Rețetă potență

[/hidepost]

Navigare seriiRețetă pentru creșterea fertilitățiiRegenerarea culorii naturale a părului

Comments

9 răspunsuri la „Rețetă pentru creșterea potenței”

  1. Multumim pentru informatii / reteta ! :)

  2. Interesant, dar cum traducem?

  3. Retetele chinezesti nu se traduc. Se tiparesc si se merge la farmacia chinezeasca pentru a le cumpara.

  4. Avatar cerneanu
    cerneanu

    In ce consta aceasta reteta?

  5. Avatar Richard Vencu
    Richard Vencu

    Este un amestec de plante care are efecte benefice in mod natural asupra functiei respective.

  6. Avatar ZARKONY VICTOR
    ZARKONY VICTOR

    Buna seara, RICHARD !

    Sunt av.VICTOR ZARKONY si as dori sa primesc informatii referitor la produsele pentru cresterea potentei si a fertilitatii !!!

    Multunesc mult !
    Cu stioma,
    VICTOR ZARKONY

  7. Avatar Richard Vencu
    Richard Vencu

    Dumneavoastra nu ati venit inca la control dupa tratament din cate imi amintesc. Cum vreti sa ajungeti sa reglati aceste functii daca nu parcurgeti toti pasii necesari?

  8. Buna ziua . as putes sa cumpar un pachet pentru anemie ?

  9. Avatar Richard Vencu
    Richard Vencu

    Monica, exista doua lucruri pe care trebuie sa le stii:
    1. Chinezii fac putine retete standard. De obicei fiecare reteta este individualizata functie de configuratia tuturor organelor, care pot sa fie OK, sau sa aiba exces ori deficienta de yin, de yang sau de ambele. Prin urmare ai nevoie de consultatie inainte de a lua orice fel de plante chinezesti. Retetele publicate pe site sunt pentru oameni sanatosi dar pana nu ai o consultatie nu stii daca esti sanatos. De aceea am si publicat atat de putine.
    2. In poze apare un pachet, insa o reteta poate fi pentru 14, 30, 60 de zile si asta inseamna un numar egal de pachete care se fierb cate unul pe zi. De obicei pentru o reteta este nevoie de o farmacie chinezeasca. Cele mai apropiate de noi sunt in Elvetia si Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *