Rețetă diminuare colesterol

Rețetă pentru diminuarea colesterolului

Acesta este articolul nr. 2 din totalul de 10 articole ale seriei Rețete

Oferim mai jos o nouă rețetă chinezească pentru diminuarea colesterolului. Urmăriți și articolele relaționate (dreapta jos) pentru a afla mai multe detalii.

Spre deosebire de rețeta de tonifiere a energiei qi, în acest caz trebuie consumat medicamentul în fiecare zi, timp de 30 de zile, după care trebuie făcută o pauză de minim 2 luni până la eventuala reluare.

Rețetă diminuare colesterol

Navigare seriiReţetă tonifiere qiRețetă probleme sciatică

Comments

4 răspunsuri la „Rețetă pentru diminuarea colesterolului”

  1. Avatar maribranzea
    maribranzea

    SI DACA NU INTELEG LIMBA CUM POT SA RASPANDESC AC. ARTICOL ? prietenii vor crede ca vreau sa par mai desteapta ca ei, ceea ce nu e cazul…as face acest lucru cu placere (distributia) daca ar fi tradus in limba romana. Multumesc

  2. O reţetă chinezească se distibuie în forma originală pentru că ea se comandă la o farmacie chinezească iar cel care trebuie să înţeleagă reţeta este farmacistul nu pacientul. Din punctul de vedere al pacientului ceea ce trebuie ştiut este cum se prepară fiertura, cât de des trebuie să consume medicamentul, etc, lucruri care i se spun la farmacia respectiva. Noi am publicat cum se prepară şi chiar câteva idei despre cum se poate găsi o farmacie chinezească – există şi în alte locuri nu numai în China.

  3. daca doriti sa ajutati spuneti dvs care sunt plantele necesare.lasati misterul unei retete la indemina tuturor! cu stima

  4. Degeaba va agitati. Plantele sunt specifice medicinii chineze si se gasesc numai la farmacii chinezesti, chiar si la cele care functioneaza prin Europa. Iar acolo nu va foloseste la nimic sa stiti plantele, singurul lucru care conteaza este sa va prezentati cu reteta aceasta tiparita pe hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *