Munca – detașare, sacrificiu, ofrandă, credință și perfecționare

Acesta este articolul nr. 8 din totalul de 13 articole ale seriei Munca

Fiecare dintre noi este unic. Ceea ce funcționează pentru unul nu funcționează neapărat și pentru alții. Căutați să descoperiți ritmul propriu, natural, care funcționează cel mai bine pentru voi.

Atunci când îndeplinești sarcinile cu o atitudine detașată, munca brută devine un sacrificiu și o manifestare de credință în Creator. Dacă suntem prea îngrijorați de recompensa muncii depuse aceasta nu numai că nu va ajuta să obținem rezultate ci dimpotrivă va interfera cu performanța muncii noastre. Cu alte cuvinte succesul nu înseamnă să te focalizezi pe succes ci pe ceea ce trebuie făcut ca să îl atingi. Aceasta înseamnă adevărata detașare.

Sacrificiul este un act de a face o ofrandă, ofranda muncii noastre dedicate Celui care ne permite în fiecare clipă să acționăm. Muncim fără să fim atașați de sine și fără să așteptăm răsplata. Prin simpla adoptare a acestei atitudini eforturile noastre devin un sacrificiu dedicat Creatorului. În acest mod sacrificiul servește ca o manifestare a credinței. Dacă tratăm munca noastră ca pe un sacrificiu și cu credință aceasta nu va minimaliza răsplata pe care o merităm. Oricare ar fi răsplata meritată ea va veni către noi. Această atitudine va transforma sarcinile obișnuite în ceva sacru și ne va spori performanțele către perfecțiune.

Navigare seriiMuncește cu intuiție și grațieVoința Divină

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *