Cancerul la sân poate fi depistat și combătut din timp

[box type=”info”]Precizare importantă: sistemul medical yijinjing poate detecta și trata problema de sănătate înainte ca ea să se manifeste drept cancer.[/box]

În ultima vreme cazurile de cancer parcă apar tot mai des în jurul nostru. Avem un reflex de teamă și vrem să nu privim lucrurile în față de cele mai multe ori și preferăm să nu ne mai întâlnim cu prietenii sau rudele depistate cu cancer pentru a nu ne molipsi de starea lor psihică depresivă. Și cu toate acestea, deși există riscuri mari chiar pentru noi înșine, preferăm să stăm ca struțul cu capul în nisip și să sperăm că nouă nu ni se va petrece așa o grozăvie.

RiG5LLMiL (1)Printre aceste cancere cel de sân are o preponderență destul de mare și este foarte agresiv, atât în dezvoltarea tumorii la sân cât și ulterior tratamentului în apariția feluritelor metastaze. Așa cum am citit zilele trecute în Adevărul, Prof. dr. Alexandru Blidaru, chirurg oncolog susține că „Peste jumătate din cancerele de sân apar din senin“. Ce înseamnă asta? Că medicina modernă are explicații limitate și metode de prevenție și mai limitate cu privire la apariția acestui tip de cancer. Tot ce face medicina modernă este să se folosească de statistici și să atribuie procente de risc legate de sex (da, există cancer de sân și la bărbați), vârstă, ultima sarcină, abuzul de anticoncepționale, etc. Dar nu există o etiologie clară a apariției cancerului de sân.

Prin contrast în medicina chinezească clasică există o astfel de etiologie și ea are de a face cu prezența blocajelor la nivelul meridianelor care leagă sânii de aparatul reproducător (uter, ovare). Și când spun blocaje nu vreau să folosesc un termen new-age obosit, este vorba de blocaje fizice, de sânge coagulat în spațiul interstițial în anumite zone din organismul uman. Sângele acesta coagulat generează multe probleme, printre care inflamația țesuturilor, și poate chiar putrezi în timp și genera tot felul de substanțe incredibil de toxice.

Vorbesc mai departe din experiența directă cu paciente care s-au prezentat la clinica Xinglin în decursul timpului:
1. Epicentrul problemei poate fi localizat oriunde pe acest traseu uter-ovare-sân și corpul preferă să genereze tumorile la nivelul sânului.
2. Mastectomia nu rezolvă problema din epicentru, ci doar înlătură tumorile. Trebuie menționat faptul că tumorile odată apărute sunt dificil de eliminat doar prin eliminarea factorului declanșator inițial, și de aceea cel mai probabil mastectomia (sau o chirurgie mai puțin invazivă) este totuși o etapă necesară a tratamentului
3. Atunci când epicentrul nu este bine tratat (chimioterapia trebuie foarte bine țintită și nu știu câtă încredere pot să am într-un sistem care încă caută să determine modul de apariție al acestui cancer) mai devreme sau mai târziu apar metastazele. Devreme poate însemna și imediat, târziu pot să însemne și opt ani.

În toate aceste faze în realitate funcțiile organelor interne sunt afectate și nici una dintre metodele alopate de tratament nu corectează acest lucru, sursa cancerului persistând în corp. Mai mult, am un exemplu concret al unei paciente căreia i s-a specificat cu 6-7 ani în urmă că există acel gen de blocaj de care aminteam mai sus și că trebuie făcut ceva și care a refuzat să creadă că situația este reală. Din păcate acum, la vârsta de 35 de ani, a descoperit un cancer de sân la care metastazele au apărut imediat după tratamentul alopat. Înțeleg din acest exemplu faptul că orice pacient ar putea ști cu cel puțin 5 ani în avans dacă este în pericol și ar putea înlătura la timp și cu ușurință acel pericol.

De aceea, prin contrast față de cele specificate în articolul menționat mai sus, la clinica Xinglin putem descoperi și înlătura pericolul cancerului de sân cu mult timp înainte ca el să producă efecte distructive în structura corpului uman.

Aș mai dori să menționez că odată apărul cancerul tratamentul este o chestiune de situație particulară a fiecărui caz. Contează cât de mult din structură a fost afectat. Contează cât de avansate sunt metastazele. Contează chiar și faptul dacă ovarele au fost eliminate sau nu. Pentru că formulele de ierburi capabile să remedieze problema de bază pot să nu acționeze cu aceeași eficiență atunci când corpul este văduvit de prezența hormonilor sexuali. Se poate trata oricine în orice stadiu s-ar afla? Da, și tratamentul este benefic pentru toți pacienții. Înseamnă asta că scăpăm de cancerul la sân definitiv? Răspunsul este că depinde. La pacienții cu grad avansat al bolii sigur se poate prelungi viața chiar dacă vindecarea totală, așa cum se speră, nu poate fi garantată.

Repet ceea ce am afirmat de mult timp: medicina clasică chinezească este extraordinară și face adevărate miracole în modul de prevenție. Vreau să încurajez pe oricine își permite să meargă în China să se caute atunci când crede că este sănătos, nu după ce i s-a pus un diagnostic, fie el benign sau malign.

Cei interesați de o astfel de călătorie sunt invitați să studieze pagina despre călătoriile în grup la clinica Xinglin. Menționăm faptul ca noi facem aceste grupuri complet benevol, fără vreo recompensă materială. Fiecare pacient va interacționa doar cu clinica și cu agențiile de turism care asigură serviciile de transport la prețul normal al pieții.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *