Transformare

Răul și Binele sunt copiii lui Dumnezeu

Acesta este articolul nr. 4 din totalul de 12 articole ale seriei Bine și rău

Nu este suficient să fii servitorul binelui pentru a putea învinge răul. Binele și Răul sunt frate și soră, dar nici unul dintre ei nu este Tatăl. Noi ar trebui să ne direcționăm viețile către Tatăl Nostru. Tatăl este cel care dă ordine copiilor Săi. Ceea ce trebuie să facem este să urcăm mai sus de Bine pentru a ne servi Tatăl, Cel care este deasupra Binelui și a Răului.

Modul de a proceda cu răul este cel pe care Mama Pământ îl folosește. Ea ia tot praful și mizeriile umane și le utilizează ca materie prețioasă care poate fi transformată în plante, flori și fructe. Apoi produce petrol, cărbune și pietre prețioase. Inițiații care pot să pătrundă acest Adevăr, cum că Dumnezeu permite răului să existe cu un scop, vor fi capabili să procedeze în același mod în momentele în care se confruntă cu elementele negative.

De secole omul se roagă la Dumnezeu să înlăture răul, fără să vadă cât de esențial este, de fapt, răul în vieților lor. Fără rău omul nu ar putea progresa, stagnând veșnic la același nivel de evoluție.

Navigare seriiDincolo de Bine și RăuFrica de Rău

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *